Voor al uw renovatie werkzaamheden

Als bouwbedrijf verzorgen wij ook graag de renovatie van uw woning of bedrijfspand in Rotterdam. Door vakmannen in te zetten die beschikken over jarenlange ervaring bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goed eindresultaat. Voordat wij starten met de renovatie werkzaamheden overleggen wij goed met u. Onze vakmannen weten precies wat er wel of niet mogelijk is en voorzien u altijd van eerlijke adviezen. Uiteindelijk komen wij met een offerte voorstel dat past bij uw wensen en budget. Of het nu gaat om gevelrenovatie of badkamer renovatie, wij komen met een creatieve oplossing.

Soorten renovaties

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het renoveren van woningen of bedrijfspanden. Toch zijn er een aantal soorten renovaties waar onze vakmannen voornamelijk voor worden ingezet. Het gaat om de volgende typen renovaties:

 • Keukenrenovatie
  Is uw keuken aan een opknapbeurt toe? Met het vervangen van bijvoorbeeld de deurtjes geeft u uw keuken al een geheel andere uitstraling.
 • Badkamerrenovatie
  Is uw badkamer toe aan een metamorfose? Onze vakmannen kunnen uw badkamer er weer als nieuw uit laten zien door middel van een paar kleine aanpassingen.
 • Gevelrenovatie
  Zitten er scheuren in het metselwerk van uw bedrijfspand of woning? Dan is gevelrenovatie de beste oplossing. Wij zorgen voor een nette afwerking.
 • Traprenovatie
  Zijn uw traptreden verouderd en afgebladderd? Een vakman van ons kan dit snel en professioneel voor u renoveren. De renovatie van uw trap zal geheel naar uw wens worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van renovatie? In Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam doet u een beroep op onze specialisten.