Extra ruimte in uw woning

Wilt u meer ruimte in uw woning creëren maar zit u niet op een dure verbouwing te wachten? Dan is het plaatsen van een dakkapel een goede oplossing. Het plaatsen van een dakkapel is een veelgebruikte methode om meer ruimte in bijvoorbeeld uw slaapkamer of badkamer te creëren.  Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen en komen graag bij u in Rotterdam langs om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen van een dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel is een goed alternatief als u geen ruimte heeft voor het plaatsen van een aanbouw. U creëert gemakkelijk extra ruimte, het zorgt voor meerwaarde van uw woning en het is relatief eenvoudig te realiseren. Kortom, een goede investering in uw woning die uiteindelijk alleen maar voordelen oplevert!

Wilt u weten welk type dakkapel bij uw wensen past? Of bent u benieuwd naar de kosten die bij het plaatsen van een dakkapel komen kijken? Een dakkapel is in verschillende prijsklassen en materialen leverbaar. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vertellen u graag meer. In Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam kunt u op ons bouwbedrijf rekenen als het gaat om het plaatsen van een dakkapel.