Meer ruimte creëren door een aanbouw

U wilt liever niet verhuizen, maar zou wel wat extra ruimte in uw woning kunnen gebruiken. In dat geval kan een aanbouw een goede keuze zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Keuken aanbouw
  • Garage aanbouw
  • Dakopbouw

Er komt echter wel veel kijken bij een aanbouw van uw woning. Laat u daarom goed adviseren en begeleiden door een ervaren aannemer. In Rotterdam en omgeving bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres! Wanneer u een nieuw gedeelte aan uw woning laat aanbouwen moet u onder andere rekening houden met de fundering, de vloeren en wanden, de elektrotechniek en het dak. Dit zijn zeer specialistische klussen, waarbij kennis en ervaring van belang is. Schakel daarom ons bouwbedrijf in, wij zorgen voor een mooi eindresultaat.

Wat u kunt aanbouwen

Wanneer u meer ruimte wilt creëren door een aanbouw, moet u goed nadenken over wat u precies wilt, waar u de aanbouw wilt en waar de ruimte voor moet dienen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden, zoals een serre, een bijkeuken of een stuk aan uw woonkamer. Het plaatsen van een dakkapel kan ook voor meer ruimte zorgen op de bovenverdieping van uw woning. Wanneer u ons bouwbedrijf inschakelt, bespreken wij eerst uw wensen en de mogelijkheden uitgebreid met u door. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verassingen te staan. Wilt u meer weten over onze diensten in Rotterdam en omgeving? Neem dan direct contact met ons op.